“KERST 2019”

KERSTMENU 2019

4 gangen (zonder kaas) € 39,50 p.p.

Kaas als extra € 7,50

 

VOORGERECHT

Schotse zalm met biet en trekdrop

OF

Boerderij-eend op verschillende manieren

Rilette – mousse – gerookt – bitterbal

TUSSENGERECHT

Gelakt buikspek met gemarineerde kabeljauw-lamellen,

en langoustine jus

HOOFDGERECHT

 Zeeduivel met serranoham, basilicum, kokkels

en saus van wilde oesters

OF

Tournedos “dry-aged”  met Kalfssukade,

bundelzwam en truffel

KAAS (EVT. EXTRA)

Overjarige hollandse kaas met balsamico en port

DESSERT

Kerstdessert van chocolade

 

Voor meer informatie, bel naar 013-5055846
Gelderstraat 27
5081 AA Hilvarenbeek
Telefonisch zijn wij 7 dagen bereikbaar op ons vaste nummer of
06-14042997 (Hans)
06-21404762 (Karin)

nl.ua/

Sushi van gemarineerde tonijn, gelei van soya,

gefrituurde gamba en mousse van gamba

 

OF

 

Terrine van hazenbout met ham van wildzwijn, truffelcrème

en pompoensalade

 

*****

 

Erwtensoep “KookGenoten” met rookworst van zalm,

buikspek en een groenteboeketje

 

*****

Schnitzel van kabeljauw met basilicumkorst en saus gemaakt van

“Zeeuwse” mosselen en noilly prat

 

OF

 

Duo van hert (stoof en biefstuk) met stamppotje van spruiten

zuurkool á la crème en roseval in ganzenvet gegaard

 

*****

 

Blue Stilton gedrenkt met px sherry

met notenbrood en perenstroop

 

*****

 

Kerstdessert van chocolade op verschillende manieren

Geef een reactie