VOORGERECHTEN (negen euro vijftig)

Hollandse garnalen
Soepje | Bitterbal | Cocktail

Zalm
Gin tonic | Olijfolie | Rode biet

Tartaar
Bundelzwam | Truffel | Parmezaan

Buikspek
Chili | Rettich | Gember

Carpaccio “Vegetarisch”
Biet | Radijs | Kaas | Appel

 

SOEPEN (zes euro vijftig)

Bisque
Zeevruchten | Crouton |

Thom Kha Kai
Kippendij | Gember | Kokos

 

HOOFDGERECHTEN (zestien euro vijftig)
Plancha OF Grill

Kalfsentrecote
Zwarte knoflook | Rozemarijn | Gelakt

Tournedos
Tawny port | Sjalot | Klassiek

Tamme eendenborst
Licht gerookt | Vacuum | Zwarte bessen | Oosterse specerijen

Kabeljauw
Amandel | Salami | Kreeftenjus | Plancha

Gamba’s
Knoflook | Rode ui | Citroengras | Plancha

Zeebaars
Gerookte boter | Tomaat | Olijf

Bospaddenstoelen “vegetarisch”
Taartje | Geitenkaas | Courgette

 

DESSERTS (zes euro vijftig)

Aardbei
Merengue | Rietsuiker | Passievrucht

Yoghurt
Hangop | Limoen | Mint | Witte chocolade

Framboos
Parfait | pure chocolade | Pistache

Koffie “KookGenoten”
Diverse zoetigheden | Likeur

Kaas
Verschillende soorten | Appelstroop | Notenbrood


Geef een reactie