Kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek in Brabant

Kook Genoten is een kookstudio die gevestigd is in Hilvarenbeek in Brabant. Kook Genoten kan u niet alleen helpen met exclusieve catering. Ook voor culinaire workshops en wijn- of whiskyproeverijen kunt u bij deze kookstudio in het Brabantse land terecht.

Catering

Kookstudio Kookgenoten in Hilvarenbeek is het adres in Brabant voor iedereen die op zoek is naar een wat exclusievere catering. Bij deze kookstudio in Brabant vindt u namelijk tal van heerlijke vlees-, vis- en kaasgerechten (in buffetvorm, als hapjesbuffet of als maaltijdbuffet). Ook kan de kookstudio uit Brabant zorgen voor fingerfoods en tapas.

Workshops en proeverijen bij Kookstudio Kook Genoten in Brabant

Bij kookstudio Kook Genoten in Brabant kunt u verder ook deelnemen aan allerlei culinaire workshops. In kleine groepjes leert u nieuwe bereidingswijzen en specifieke kooktechnieken in onze kookstudio. Ook kunt u bij ons in Brabant terecht voor het organiseren van bijvoorbeeld wijn- of whiskyproeverijen.

Contact

Voor meer informatie over Kook Genoten, onze catering en onze kookstudio in Brabant kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.

Geef een reactie