vergaderen-noord-brabant

Vergaderen op een bijzondere locatie in Noord-Brabant

Wanneer u wilt vergaderen op een bijzondere locatie in Noord-Brabant, dan biedt kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek u daarvoor een mooie gelegenheid. Bij deze kookstudio in NoordBrabant kunt u namelijk niet alleen terecht voor allerlei culinaire workshops. Kookgenoten kan voor u namelijk ook de catering verzorgen voor allerlei gelegenheden. Ook kunt u bij Kookgenoten verzorgd en comfortabel vergaderen op een rustige locatie in NoordBrabant.

Vergaderen bij Kook Genoten in Hilvarenbeek in Noord-Brabant

In Hilvarenbeek biedt kookstudio Kook Genoten u een mooie locatie om rustig te vergaderen in NoordBrabant. Terwijl u en uw gasten rustig kunnen vergaderen op onze locatie in Noord-Brabant, verzorgt Kook Genoten tegen betaling koffie en thee. Indien gewenst kunt u na het vergaderen ook in onze kookstudio in Noord-Brabant terecht voor een lunch of een diner.

Contact

Voor meer informatie over Kook Genoten, onze kookstudio en de mogelijkheden om hier te vergaderen in NoordBrabant kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het
contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.