vergaderen-hilvarenbeek

Vergaderen in Hilvarenbeek

Wanneer u met een gezelschap wilt vergaderen in Hilvarenbeek in Noord-Brabant, dan biedt kookstudio Kook Genoten u daarvoor een goede gelegenheid. Bij deze kookstudio kunt u namelijk niet alleen terecht voor allerlei culinaire workshops of voor bijzondere catering. Kookstudio Kook Genoten biedt u namelijk ook de gelegenheid om volledig verzorgd te vergaderen op onze locatie in Hilvarenbeek.

Bijzonder en verzorgd vergaderen bij Kook Genoten in Hilvarenbeek

Wanneer u ervoor kiest om met een gezelschap te vergaderen bij Kook Genoten in Hilvarenbeek, dan kiest u voor een bijzondere en verzorgde vergaderlocatie. Wij bieden u namelijk niet alleen een ruime locatie om te vergaderen in Hilvarenbeek, waar u ook koffie en thee kunt kopen. Als u na het vergaderen nog interesse heeft voor een lunch of een diner, dan kunnen wij hier ook voor zorgen in onze kookstudio in Hilvarenbeek.

Contact

Voor meer informatie over Kook Genoten, onze kookstudio en de mogelijkheden om hier te vergaderen in Hilvarenbeek kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.