kookworkshop-hilvarenbeek

Kookworkshop in Hilvarenbeek

Wanneer u graag kookt en u ook eens wat nieuwe kooktechnieken en recepten zou willen leren, dan is het heel leuk, om een kookworkshop bij kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek te volgen. Bij zo’n kookworkshop in Hilvarenbeek krijgt u eerst allerlei bijzondere kooktechnieken gedemonstreerd en worden er nieuwe bereidingswijzen uitgelegd. Daarna mag u aan de slag met alles wat u geleerd heeft. Tenslotte kunt u van mooi opgemaakte borden gaan proeven wat u gemaakt en geleerd heeft bij de kookworkshop in Hilvarenbeek.

Informatie over een kookworkshop bij Kook Genoten in Hilvarenbeek

Ook wanneer u een leuk uitje zoekt voor een groep van acht tot veertien personen is een kookworkshop bij Kook Genoten in Hilvarenbeek een goed idee. Tijdens de kookworkshop in Hilvarenbeek krijgt u een schort in bruikleen. Na afloop van de kookworkshop in Hilvarenbeek mag u de recepten mee naar huis nemen.

Contact

Wanneer u meer informatie wilt over een kookworkshop bij Kook Genoten in Hilvarenbeek, dan kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.