kookworkshop-breda-den-bosch

Kookworkshops in soorten en maten! Kies voor een professionele kookworkshop in omgeving Breda en Den Bosch

Kook Genoten! Voor culinaire smulpapen

Houdt u van lekker eten? En houdt u van zelf koken maar wel onder professionele begeleiding? Een kookworkshop in Den Bosch of Breda waarbij succes is verzekerd, vindt u bij Kook Genoten in Hilvarenbeek. Deze kookstudio van Hans en Karin Worms ligt in het Bourgondische Brabant en biedt mensen uit Breda en Den Bosch een kookworkshop waarbij ze de kneepjes van het vak leren van een meesterkok. De hedendaags ingerichte keuken zorgt voor kookworkshops met kookplezier van begin tot eind. En Hans staat voor de professionele invulling in gezellige ruimtes!

In omgeving Breda of Den Bosch een kookworkshop met een zachte g: Kook Genoten biedt kookworkshops naar wens

Culinaire kookworkshops bij de eigenaren Hans en Karin Worms van kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek worden alom geprezen. Zelfs uit Den Bosch en Breda komen gasten op herhaling om nogmaals een kookworkshop in Hilvarenbeek te volgen. De gerechten zijn niet standaard en volgen de seizoenen. En Hans en Karin zorgen samen voor hun gasten. Karin als gastvrouw en Hans als de ervaren chefkok. Bij hen kunt u ook de catering laten verzorgen van een feest. Een amusediner met tonijn en carpaccio zal menigeen aanspreken of wat dacht u van een ‘˜walking diner’ waarbij gasten al staande steeds een gerechtje krijgen geserveerd. Gesprekken houden zo een informeel karakter en de sfeer blijft levendig. Kijk op de website voor culinaire suggesties, foto’s en het gastenboek. Lees de ervaringen van onze culinaire gasten!

Wilt u ook culinair genieten? Mail of bel ons om te koken als een meesterchef!

Wij geven u graag meer informatie over kookworkshops of de cateringservice van Kook Genoten. Neem telefonisch contact op met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 013-5055846 of 06-14042997. Een bericht via de website achterlaten kan via ons contactformulier. Wij laten u smullen!