kookworkshop-brabant

Kookworkshop in Brabant

Wanneer u graag kookt en u het leuk vindt, om eens op een andere manier te leren koken, dan kunt u daarvoor heel goed een kookworkshop bij Kook Genoten in Hilvarenbeek in Brabant volgen. Bij zo’n kookworkshop in Brabant worden er eerst allerlei bijzondere kooktechnieken gedemonstreerd en nieuwe bereidingswijzen uitgelegd. Daarna gaat u aan de slag met uw nieuw verworven technieken. Tenslotte kunt u van mooi opgemaakte borden proeven wat u gemaakt en geleerd heeft tijdens de kookworkshop in Brabant.

Informatie over een kookworkshop in Brabant

Een kookworkshop bij Kook Genoten in Hilvarenbeek in Brabant is een leuk uitje voor groepen mensen van acht tot veertien personen. Tijdens de kookworkshop in Brabant krijgt u een schort in bruikleen. Na afloop van de kookworkshop mag u de recepten mee naar huis nemen. Ook voor een kinderworkshop kunt u bij ons in Brabant terecht.

Contact

Wanneer u meer informatie wilt over een kookworkshop bij Kook Genoten in Brabant, dan kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.