kookworkshop-brabant-tilburg

Kook als een echte meesterkok met onze kookworkshop in Brabant

Kook Genoten is uw culinaire kookstudio in Tilburg

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje in Brabant? Een kookworkshop is vaak een groot succes. Zowel voor bedrijven die aan teambuilding doen als een avond uit met vrienden, kunt u bij onze kookstudio nabij Tilburg uitstekend terecht. In Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg, is de kookstudio van Hans en Karin Worms gelegen. In het Bourgondische Brabant, kunt u in deze kookworkshop de kneepjes van het vak afkijken van onze meesterkok. De professionele, modern ingerichte keuken staat garant voor kookplezier van begin tot eind.

Voor een kookworkshop in Brabant met een zachte g gaat u naar Kook Genoten

Hans en Karin Worms zijn samen de eigenaren van kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek nabij Tilburg. Bij Kook Genoten kunnen mensen deelnemen aan allerlei culinaire workshops. Karin Worms is de gastvrouw, die de bezoekers ontvangt en het eten serveert. Hans is de kok, die ook de workshops doet. Maar bij Hans en Karin Worms kunt u ook terecht voor de verzorging van uw catering bij diners en feesten. Zo kunt u bij Hans en Karin Worms terecht voor allerlei vlees- en visgerechten, fingerfoods, kaasgerechten en tapas. Bekijk onze website voor ons gastenboek, maandmenu en de agenda van Kook Genoten, de kookstudio nabij Tilburg in Hilvarenbeek.

Wilt u ook genieten bij Kook Genoten in Hilvarenbeek? Bel of mail ons!

Voor meer informatie over cateringbedrijf en kookstudio Kook Genoten uit Hilvarenbeek in Brabant voor een kookworkshop, kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website.