kookstudio-eindhoven

Koken als een echte chefkok in Eindhoven middels een kookworkshop

Kook Genoten is uw gastronomische kookstudio nabij Eindhoven

Culinair en leerzaam gaan heel goed samen. Bent u op zoek naar een dergelijk uitje in Brabant, in de omgeving Eindhoven? Een kookworkshop vindt vaak iedereen leuk. U maakt zelf van mooie ingrediënten, lekkere gerechten en werkt samen met collega’s of vrienden aan een gezamenlijk diner. Wilt u bijvoorbeeld met uw bedrijf aan teambuilding doen? Of met vriendinnen een reünie houden? Daarvoor kunt u bij onze kookstudio in Hilvarenbeek prima terecht. In Bourgondisch Brabant, kijkt u de speciale technieken van de meesterkok af en probeert u dit te evenaren. De professioneel ingerichte keuken staat garant voor kookplezier en dat is waar u voor komt!

Kook Genoten: voor een kookworkshop nabij Eindhoven met een zachte g

Op zoek naar een kookstudio nabij Eindhoven waar de eigenaren nog samen het culinaire pad betreden? Hans en Karin Worms doen samen de kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek. Karin is de charmante gastvrouw en Hans is de kok die de workshop begeleidt. Hij zorgt er voor dat het eindresultaat altijd goed is. Bij Hans en Karin kunt u de verzorging van uw catering laten verzorgen. Bij feesten of grote diners thuis biedt Kook Genoten een uitgebreid assortiment vlees- en visgerechten, kaasgerechten, fingerfoods en tapas. Kijk op onze website voor het steeds weer verrassende maandmenu, maar ook voor de agenda, foto’s en ons gastenboek. De ervaringen van onze klanten spreken voor zich!

Gastronomisch genieten bij Kook Genoten? Mail of bel ons!

Het cateringbedrijf Kook Genoten uit Hilvarenbeek is er voor echte smulpapen. Neem voor een kookworkshop contact op met Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Een bericht achterlaten kan ook via het contactformulier. Wij laten u graag smullen!