kooklessen-brabant

Kooklessen in Brabant

Voor iedereen die op een andere, meer bijzondere manier wilt leren koken, biedt kookstudio Kook Genoten kooklessen in Brabant aan. Bij deze kooklessen op onze locatie in Hilvarenbeek in Brabant wordt u ontvangen met een uitleg over de kooksessie onder het genot van een welkomstdrankje. Daarna gaat u onder leiding van een professionele kok aan de slag.

Invulling van de kooklessen in Brabant

Tijdens de kooklessen in Brabant worden er allerlei specifieke kooktechnieken aan u gedemonstreerd en aandachtspunten in bereidingswijzen uitgelegd. Vervolgens worden de borden mooi opgemaakt. Daarna is het natuurlijk tijd, om te proeven, wat u gemaakt en geleerd heeft bij deze kooklessen in Brabant. Natuurlijk krijgt u tijdens de kooklessen in onze kookstudio in het Brabantse Hilvarenbeek een schort in bruikleen. Deze kooklessen in Brabant vormen een leuk avondje uit voor kleine groepen. Daarbij is de ideale groepsgrootte zo’n acht tot veertien personen. Dan kunnen wij iedereen namelijk voldoende aandacht geven.

Contact

Voor meer informatie over Kook Genoten, onze kookstudio en onze kooklessen in Hilvarenbeek in Brabant kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.