kookcursus-hilvarenbeek

Kookcursus bij Kook Genoten in Hilvarenbeek

Wilt u ook op een andere, meer creatieve wijze leren koken, neem dan deel aan een kookcursus van kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek! Bij deze kookcursus in Hilvarenbeek worden er allerlei bijzondere kooktechnieken gedemonstreerd. Ook krijgt u uitleg over allerlei bijzondere bereidingswijzen. Vervolgens gaat u zelf aan de slag. Daarna worden de borden mooi opgemaakt. Ter afsluiting van een kookcursus in Hilvarenbeek kunt natuurlijk proeven wat u gemaakt en geleerd heeft.

Praktische informatie over een kookcursus van Kook Genoten in Hilvarenbeek

Een kookcursus bij kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek is een leuk uitstapje voor groepen mensen van acht tot veertien personen. Tijdens de kookcursus in Hilvarenbeek krijgt u een schort in bruikleen. Na afloop mag u de recepten mee naar huis nemen. Ook voor een kookcursus voor kinderen kunt u terecht in Hilvarenbeek.

Contact

Voor meer informatie over Kook Genoten, onze kookstudio of een kookcursus in Hilvarenbeek in Brabant kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.