kookcursus-brabant

Kookcursus voor groepen bij Kook Genoten in Brabant

Voor iedereen die op een andere, meer creatieve wijze wil leren koken, organiseert kookstudio Kook Genoten een kookcursus in Brabant. Bij deze kookcursus op onze locatie in Hilvarenbeek in Brabant krijgt u demonstraties van allerlei kooktechnieken en uitleg over bijzondere bereidingswijzen. De borden worden mooi opgemaakt en na afloop van de kookcursus in Brabant kunt u natuurlijk proeven wat u allemaal gemaakt en geleerd heeft.

Praktische informatie over een kookcursus van Kook Genoten in Brabant

Een kookcursus bij kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek in Brabant is een leuk uitje voor kleine groepen mensen. De ideale groepsgrootte voor deelname aan een kookcursus in Brabant is acht tot veertien personen. Tijdens de kookcursus in Brabant krijgt u een schort in bruikleen. Na afloop van de cursus mag u de recepten mee naar huis nemen.

Contact

Voor meer informatie over Kook Genoten, onze kookstudio of een kookcursus in Hilvarenbeek in Brabant kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.