kook-workshop

Kook als een professional kok met onze kook workshop in Brabant

Kook Genoten! Uw culinaire kookworkshop in Tilburg

Houdt u van lekker eten en zoekt u een lekker en leerzaam uitje in Brabant? Succes verzekerd met een kook workshop! Nabij Tilburg kunt u uitstekend terecht voor teambuilding of een avondje uit met vrienden voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Kook Genoten is gevestigd in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg. Het is de kookstudio van Hans en Karin Worms en ligt in het Bourgondische Brabant. Met een kook workshop kijkt u de kneepjes van het vak af, van onze meesterkok. Onze modern ingerichte keuken zorgt voor kookplezier van begin tot eind en Hans Worms staat voor de professionele invulling!

In Brabant een kook workshop met een zachte g: Kook Genoten, nabij Tilburg

De eigenaren van kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek zijn Hans en Karin Worms. Samen zorgen zij ervoor dat mensen voor allerlei culinaire workshops terecht kunnen. Karin Worms ontvangt, als de gastvrouw, de bezoekers en serveert het eten. Hans Worms is de meesterkok, die u begeleidt bij de kookworkshop. Nabij Tilburg zijn al vele mensen hun gast geweest, maar bij Hans en Karin Worms kunt u ook terecht voor de catering bij feesten en diners. Wat dacht u van allerlei vis- en vleesgerechten, fingerfoods, tapas en kaasgerechten. Op onze website vindt u ons maandmenu, het gastenboek en de actuele agenda. Voor een kookworkshop in de buurt van Tilburg, gaat u naar Kook Genoten in Hilvarenbeek!

Wilt u ook culinair genieten door te koken als een meesterchef? Bel of mail ons!

Voor meer informatie over kookworkshops en onze cateringservice, kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 013-5055846 of 06-14042997. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website.