karin-worms

Kook Genoten: het bedrijf van Hans en Karin Worms

Hans en Karin Worms zijn samen de eigenaren van kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek. Bij Kook Genoten kunnen mensen deelnemen aan allerlei culinaire workshops. Daarbij is Karin Worms de gastvrouw, die de bezoekers ontvangt en het eten serveert en Hans de kok, die ook de workshops doet. Ook kunnen Hans en Karin Worms voor u de catering verzorgen bij diners en feesten. Zo kunt u bij Hans en Karin Worms terecht voor allerlei vlees- en visgerechten, fingerfoods, kaasgerechten en tapas

Karin Worms

Terwijl haar man Hans achter het fornuis zijn werk bij Kook Genoten doet, werkt Karin Worms aan de “voorkant” van Kook Genoten. Ze is in de eerste plaats de gastvrouw, die de gasten van Kook Genoten ontvangt. Verder is Karin Worms ook verantwoordelijk voor de bediening bij Kook Genoten.

Contact

Wanneer u meer informatie wilt over een kookworkshop bij Kook Genoten in Brabant, dan kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten voor Hans of Karin Worms via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.