hans-worms

Kook Genoten: het bedrijf van Hans en Karin Worms

Hans Worms is samen met zijn vrouw Karin eigenaar van kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek. Bij Kook Genoten kunnen mensen terecht voor deelname aan allerlei culinaire workshops. Verder kan het bedrijf van Karin en Hans Worms voor u ook de catering verzorgen bij bijvoorbeeld diners en feesten. Daarbij is Hans Worms de kok, die ook de workshops geeft en Karin de gastvrouw, die de gasten ontvangt en het eten serveert.

Hans Worms

Tijdens de kookworkshops bij Kook Genoten staat kok Hans Worms achter het fornuis. Hij demonstreert bijzondere bereidingswijzen en specifieke technieken. Vervolgens gaat u hier zelf onder leiding van kok Hans Worms mee aan de slag. Daarna worden de borden mooi opgemaakt en kunt u gaan proeven, wat u met samen met Karin en Hans Worms heeft gemaakt.

Contact

Wanneer u meer informatie wilt over een kookworkshop bij Kook Genoten in Brabant, dan kunt u contact opnemen met Karin of Hans Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten voor Hans of Karin Worms via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.