cursus-koken

Volg een cursus koken in Tilburg door een professionele kok

Kook Genoten in Hilvarenbeek geeft professionele kook cursus

Houdt u van culinair dineren maar weet u niet hoe u zelf zo’n gastronomisch gerecht op tafel zet? Bij Kook genoten in Hilvarenbeek bij Tilburg volgt u een cursus koken om uw vingers bij af te likken. Hier verdient koken nog een hoofdletter K. U kunt meerdere kooklessen volgen waarbij u verschillende technieken leert! Bij de kookstudio Kook Genoten van Karin en Hans leert u, met de kook cursus, de kneepjes van het culinaire vak van een ware meesterkok. De modern ingerichte keuken zorgt voor kookplezier van begin tot eind. De professionele gastronomische invulling van Hans Worms staat daar garant voor!

Een kook cursus waar u echt leert koken!

Hans en Karin Worms zijn de eigenaren van Kook Genoten die eveneens uw kook cursus verzorgen. Koken in hun kookstudio in Hilvarenbeek in de buurt van Tilburg is een feest. Er zijn dan ook vele beginners die door hen geĂŻnspireerd raken en blijven koken. Die culinaire gasten zien wij graag terug bij onze kookworkshops. Want die worden ook door Kook Genoten in Hilvarenbeek verzorgd. Veel bedrijven doen op die manier aan teambuilding en voor particulieren bij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest is een cursus koken met culinaire invulling een plezierig uitje. Karin Worms ontvangt u en serveert het eten, terwijl haar man Hans Worms de meesterkok is en u begeleidt met koken. Zeer vele gasten gingen u al voor, want Hans en Karin hebben veel kookervaring. Kook Genoten staat eveneens bekend om de catering bij feesten met gerechten zoals tapas, fingerfoods en vlees-, vis- en kaasgerechten. Op onze website vindt u veel inspirerende gerechten en ons gastenboek. Hierop zijn wij best trots want u ziet hoe velen ons aanbevelen voor een cursus koken of kookworkshop in de buurt van Tilburg!

Koken als een master chef? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze catering, een kook cursus of kookworkshops, neemt u contact op met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 013-5055846 of 06-14042997. Een online bericht kunt u achterlaten via het contactformulier. Wij horen graag van u!