culinaire-workshop-brabant

Koken als een chefkok door een kook workshop bij Eindhoven

Kook Genoten voor een culinaire workshop in Brabant

Hoe leerzaam en gezellig uw culinaire workshop in Brabant kan zijn ontdekt u bij Kook Genoten in Hilvarenbeek. Nabij Eindhoven geven wij een kook workshop waarbij koken met een hoofdletter K nog aan de orde van de dag is. U maakt, samen met Hans Worms de heerlijkste gerechten en onder het genot van een welkomstdrankje, wordt alles uitgelegd. U krijgt een keukenschort in bruikleen en specifieke technieken worden gedemonstreerd. Ook speciale bereidingswijzen worden uitgelegd en u leert hoe de borden elegant op te maken. Daarna is het hoogtepunt van de avond om de eigen gemaakte gerechten te proeven. Dus als u op zoek bent naar een uitje in Brabant met een culinaire kookworkshop, dan komt u terecht bij Kook Genoten in Hilvarenbeek. Interesse in het houden van een teambuilding sessie? Of met vriendinnen een reünie houden of bachelor-party? Iedereen kan in een groep bij ons terecht. En de professioneel ingerichte keuken staat garant voor kookplezier!

Kook Genoten: koken met een zachte g in een kook workshop nabij Eindhoven

Op zoek naar een culinaire workshop in Brabant? En vindt u het ook leuk als de kook workshop nabij Eindhoven gerund wordt door een echtpaar die samen het culinaire pad betreedt? Hans en Karin Worms werken samen aan hun workshop koken bij Kook Genoten. Karin is een aller charmantste gastvrouw en Hans is de chefkok. Hij zorgt er altijd voor dat het eindresultaat culinair hoogstaand is. Laat de catering bij Hans en Karin verzorgen als u een feest of groot diner thuis heeft. Wat dacht u van een amusediner met gemarineerde tonijn en carpaccio of een zogenaamd ‘walking diner’ waarbij uw gasten al staande steeds een gerechtje krijgen geserveerd waardoor gesprekken in een informele sfeer kunnen blijven plaatsvinden? Kijk op de website voor nog meer culinaire suggesties, maar ook voor foto’s en het gastenboek. De ervaringen van onze culinaire gasten spreken voor zich!

Culinair hoogstaand genieten bij Kook Genoten? Mail of bel ons!

Het kook- en cateringbedrijf Kook Genoten uit Hilvarenbeek is er voor echte culinaire liefhebbers. Voor het organiseren van een kookworkshop neemt u contact op met Karin Worms: 06-14042997 of 013-5055846. U kunt ook een bericht achterlaten op het contactformulier. Wij zullen u laten smullen!