cateringbedrijf-brabant

Cateringbedrijf in Brabant

Wanneer u op zoek bent naar een cateringbedrijf in Brabant, dan bent u bij kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek aan het juiste adres. Dit cateringbedrijf uit Brabant kan voor u namelijk de catering verzorgen bij diners en feesten. Daarbij kan dit cateringbedrijf voor u verschillende soorten gerechten leveren in heel Brabant, zoals vleesgerechten, visgerechten, kaasgerechten, fingerfoods en tapas. Maar Kook Genoten is geen gewoon cateringbedrijf. Bij dit cateringbedrijf in Brabant vindt u namelijk ook een kookstudio.

Bijzonder cateringbedrijf in Brabant

Kook Genoten uit Hilvarenbeek is dus zeker geen gewoon cateringbedrijf. In onze kookstudio in Brabant kunt u namelijk ook terecht voor allerlei culinaire workshops. Daarbij gaat u, na een welkomstdrankje en een uitleg aan de slag met nieuw geleerde technieken en bereidingswijzen. Na afloop worden de borden mooi opgemaakt en is het tijd om de eigen gerechten te proeven.

Contact

Voor meer informatie over cateringbedrijf en kookstudio Kook Genoten uit Hilvarenbeek in Brabant kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.