catering-noord-brabant

Kook Genoten: catering en kookstudio in Hilvarenbeek in Noord-Brabant

Kook Genoten in Hilvarenbeek kan de catering verzorgen bij diverse gelegenheden. Het bedrijf uit NoordBrabant is echter geen gewone cateraar. Naast catering in Noord-Brabant verzorgt Kook Genoten namelijk ook een kookstudio, waar culinaire workshops worden gegeven. Verder is de catering die door het bedrijf uit Hilvarenbeek in Noord Brabant wordt verzorgd verre van alledaags, met allerlei heerlijke gerechten.

Catering in Noord-Brabant

Kook Genoten kan de catering bij diners en feesten verzorgen op locatie of bij u thuis in Noord-Brabant. Daarbij kunt u kiezen voor een buffet met vlees- of visgerechten, geleverd als hapjesbuffet of maaltijdbuffet. Ook kan Kook Genoten warme en koude fingerfoods leveren, evenals kaasgerechten en tapas.

Kookstudio

Naast catering verzorgt Kook Genoten ook een kookstudio in Hilvarenbeek in Noord-Brabant. In deze kookstudio verzorgen wij bijvoorbeeld de catering bij vergaderingen of borrels. Ook is onze kookstudio een leuke locatie in Noord-Brabant voor wijn- of whiskyproeverijen en diverse culinaire workshops.

Contact

Voor meer informatie over Kook Genoten, onze catering en onze kookstudio in Noord-Brabant kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.