catering-hilvarenbeek

Catering door Kook Genoten uit Hilvarenbeek

Cateringbedrijf Kook Genoten uit het Noord-Brabantse Hilvarenbeek kan voor u de catering verzorgen bij bijvoorbeeld diners en feesten, thuis of op locatie in Hilvarenbeek en omstreken. De catering die door Kook Genoten wordt verzorgd, is zeker niet alledaags. Het bedrijf uit Hilvarenbeek verzorgt namelijk allerlei heerlijke, exclusieve gerechten, op locatie of bij u thuis. Bij deze catering kunt u kiezen voor een buffet met vlees- of visgerechten, geleverd als hapjesbuffet of maaltijdbuffet. Ook kan Kook Genoten uit Hilvarenbeek warme en koude fingerfoods leveren, evenals kaasgerechten en tapas.

Kookstudio en catering in Hilvarenbeek

Naast catering kunt u bij Kook Genoten in Hilvarenbeek ook terecht voor allerlei workshops en proeverijen. Kook Genoten beschikt namelijk ook over een kookstudio in Hilvarenbeek. Hier verzorgen wij niet alleen de catering bij bijvoorbeeld vergaderingen of borrels. In deze kookstudio in Hilvarenbeek kunt u namelijk ook terecht voor wijn- en whiskyproeverijen en allerlei culinaire workshops.

Contact

Voor meer informatie over Kook Genoten, onze catering en onze kookstudio in Hilvarenbeek kunt u contact opnemen met Hans of Karin Worms op telefoonnummer 06-14042997 of 013-5055846. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website www.kook-genoten.nl.