Catering

Voorbeeld van een klein amuse-diner

Salade van gemarineerde tonijn en witlof geserveerd in een glaasje
*****
Carpaccio van runderlende op gemengde salade
met verse rooie fik-kaas en croutons
*****
Soepje van mosterd met gerookte kipfilet
onder een korstdekseltje
*****
Vispakketje met kabeljauw en gamba’s
in kruidenboter

Voorbeeld van een walking-dinner

Bonbon van gerookte zalm met rivierkreeftenstaartjes
en bieslookroom
*****
Runderfumet met kastanjechampignons,
shii-take, en bosuitjes
*****
Kalfsmedaillon met rozeval-aardappelen
en verse asperges (seizoen)
*****
Bordje met diverse soorten kaas
met notenbrood

*****
Mousse van rood fruit met stukjes peer
en een suiker-kaneelstengel

Gerechten zijn in overleg natuurlijk te veranderen

Bel voor de mogelijkheden naar Maartje Worms 06-37341914
of naar Martijn Vennix 06-24926892